Get Adobe Flash player
Чернівчанка оригінально помстилась колишньому чоловікові
Таким чином вона вирішила звести з ним рахунки. Цікаво, що розлучилася парочка ще 6 років тому.

29 червня на спецлінію «102» зателефонувала жінка та, не представляючись, повідомила, що її чоловік зробив бомбу та поніс її на ринок «Зелений», що у Чернівцях. У нього на меті – підірвати базар.

На місце, куди вказала анонім, одразу ж виїхала слідчо-оперативна група Першотравневого райвідділу міліції, працівники управління карного розшуку та есперти-вибухотехніки НДЕКЦ при УМВС. Правоохоронці оперативно знайшли чоловіка, в якого мала би бути бомба. Експерти обстежили «мінера» та його автомобіль, але жодних вибухових речовин чи пристроїв не знайшли. Чоловік божився, що і думки в нього про замінування ринку ніколи не було. А звести на нього наклеп могла колишня дружина.

Міліціонери одразу ж встановили особу жінки, котра повідомила про «замінування» ринку. І підозри підтвердилися. Заявницею виявилася 51-річна мешканка села Чорнівки Новоселицького району. Відомо, що жінка любить хильнути зайвого. І минулої ночі теж перебувала у полоні «зеленого змія». Вона декілька разів намагалася зідзвонитися зі своїм колишнім чоловіком, з яким розлучилася ще 6 років тому. Однак, той бажання розмовляти не виявляв. Розлючена жінка вирішила йому помститися і зробила із нього «мінера».

Тепер їй доведеться відповідати перед Законом. Адже за даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від двох до шести років. Триває досудове розслідування.

Чернівчанка оригінально помстилась колишньому чоловікові



Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення
Додати коментар
Ваше Им'я:
Ваш E-Mail: (не обов'язково)
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Введіть код: