Get Adobe Flash player
На Буковині високопосадовець попався на хабарі
Співробітники СБУ викрили посадовця Чернівецької обласної ради, який допоміг своїй родичці перемогти у тендері.
Чиновник очолював конкурсну комісію з відбору суб'єктів, які визначають оціночну вартість земельних ділянок.

Встановлено, що у 2013 році він всупереч вимогам законодавства двічі допустив до участі в конкурсі єдиного претендента та визнав його переможцем. На підставі затверджених ним протоколів Чернівецькою обласною радою було укладено угоди, за якими перераховано кошти з державного бюджету на користь підприємства.

Правоохоронцями виявлено, що директором підприємства-переможця виявилась донька посадовця. Свідомо порушуючи вимоги Закону України «Про засади запобігання і протидії корупції» та Кодексу України про адміністративні правопорушення, посадовець не повідомив свого безпосереднього керівника, а також Чернівецьку обласну раду про наявність у нього конфлікту інтересів.

Протокол про адміністративне правопорушення за ч. І ст. 172-7 КУпАП скеровано до Шевченківського районного суду м. Чернівці.
Оцініть новину:
Знайшли помилку?   

На Буковині високопосадовець попався на хабарі

2-07-2014, 22:52
Переглядів: 1180
Коментарів: 1
Версія для друку
Loading...
Коментарі (1)
уважний 2 липня 2014 23:33
поміняйте заголовок, шановні. Там іде мова про конфлікт інтересів і корупційне правопорушення, а не про хабар. Це різні речі.
Цитировать          1
Залишити коментар
Ваше им'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Код: Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Get Adobe Flash player