Get Adobe Flash player
» » Цьогорічна Маланка в Чернівцях буде наймасштабнішою
Цьогорічна Маланка в Чернівцях буде наймасштабнішоюЯк повідомив сьогодні, 30 грудня, під час брифінгу голова обласної державної адміністрації Михайло Папієв, 15 січня в Чернівцях пройде традиційний фестиваль «Маланка-Фест». «Цьогоріч він набуде статусу міжнародного, оскільки очікується участь у фестивалі маланкарів з Румунії та Молдови. Братимуть у цьому святі участь і маланкарі з сусідніх областей – Тернопільської, Івано-Франківської», - сказав голова облдержадміністрації.

Михайло Папієв також повідомив, що організатор фестивалю – благодійний фонд Firtash Foundation - встановив призовий фонд для переможців – 100 тисяч гривень: за перше місце - 50 тисяч гривень, друге – 30 тисяч та третє місце – 20 тисяч гривень.

"Відкрию ще одну таємницю: ми плануємо розпочати підготовку необхідних документів для внесення буковинської Маланки до списку світової спадщини ЮНЕСКО», - сказав Михайло Папієв.
Оцініть новину:
Знайшли помилку?   

Цьогорічна Маланка в Чернівцях буде наймасштабнішою

unnamed
30-12-2013, 12:13
Переглядів: 685
Коментарів: 0
Версія для друку
Loading...
Залишити коментар
Ваше им'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Код: Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Get Adobe Flash player