Get Adobe Flash player
» » Де зустрічатимуть буковинці Новий рік?
Новий рікНовий рікДе зустрічатимуть буковинці Новий рік? До нього залишається не так вже й багато часу, журналіст Чернівецького репортера вирішили поцікавитися у городян, чому вони віддають найбільше перевагу – підняти келихи з шампанським вдома у родинному колі, чи провести ніч у ресторані зі своїми друзями, розважальною програмою та іншими сюрпризами.

Прислів’я «Як зустрінеш Новий рік, так його і проведеш» ще ніхто не відміняв. До святкувань залишається все менше часу, а чимало буковинців і дотепер остаточно ще не визначилися, в якому місці піднімати келихи з шампанським та під бій курантів загадувати бажання. Тут, як завжди, думки розходяться. Інша частина Новий рік планує зустріти у ресторані.

Чимоло буковинців зустрічатимуть Новий рік за комп'ютером, спілкуючись в соціальних мережах, або граючи в онлайн ігри чи покер на www.PartyPoker.ru

До новорічних святкувань адміністрація кожного ресторану у Чернівцях підходить з особливим натхненням. До прикладу, в «Бароні Гартенберг» уже відтепер весь двір прикрашено гірляндами. Про новорічний інтер’єр попіклувалися і в залах.

Наталя, ведуча: «В новорічну ніч у нашому закладі гостей розважатимуть у двох танцювальних залах. Запальний музичний колектив, діджей та професійні ведучі. Також чекатимуть різноманітні конкурси, а головним призом буде плазма. Для того, щоб гостям було весело і цей вечір запам’ятався назавжди, був незабутнім – гостям підніматимуть настрій КВНщики вищої ліги «Торнадо-Люкс». В прекрасний святковий вечір родзинкою буде надзвичайно відомий гість. Отож – ласкаво просимо до «Барона».

Зазвичай, розпочинаються святкування Нового року звечора, 31 грудня. Починаючи з 21-22 години буковинці проводжають старий рік, а вже опівночі зустрічають Новий, 2014.

Олександр Хмель. Телеканал "Чернівці".
Оцініть новину:
Знайшли помилку?   

Де зустрічатимуть буковинці Новий рік?

unnamed
27-12-2013, 19:29
Переглядів: 357
Коментарів: 0
Версія для друку
Де Ви зустрічатимете Новий Рік
Оберіть варіант
Вдома
В ресторані або іншому розважальному закладі
На роботі
Всего проголосовало: 13
Loading...
Залишити коментар
Ваше им'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Код: Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Get Adobe Flash player