Дім Міли Куніс в Чернівцях проклятий?

Міла КунісІм'я голлівудської зірки Міли Куніс весь час на слуху. Мало того, що 30-річна актриса («Чорний лебідь», «Оз: великий і жахливий», «Третій зайвий») регулярно потрапляє в рейтинги найсексуальніших актрис світу, а її фото з екс-чоловіком Демі Мур Ештоном Катчером («Одного разу у Вегасі »,« Джобс: імперія спокуси ») не сходять з обкладинок журналів. Пара ось-ось мала одружитися, але наречену образило бажання нареченого укласти шлюбний контракт,і вони посварилися .
 
В Україні з інтересом стежать за життям Міли, адже вона - одна з небагатьох українок, яка стала зіркою Голлівуду. «Вести» розшукали друзів актриси і будинок у Чернівцях, де до семи років Мілена (так називали її у нас) жила з сім'єю.
 
Дім МІли Куніс в ЧЕрнівцях
 
Будинок, де до від'їзду до Америки в 1991 році жили Куніс, зараз пустує. Двоповерхова будівля з двориком і садом знаходиться в центрі Чернівців, на вул. Ольжича. Будівля, також австрійська, побудовано в 1900 році. У Чернівцях кажуть, що дідусь Міли, який проживав в США і нібито був мільйонером, залишив великий спадок родині.
 
«Відразу ж після від'їзду до Америки батько сімейства Марк Куніс придбав там заправку і зайнявся бізнесом, - розповідає чернівчанин Юрій Лапа, друг дитинства брата Міли, Майка (в радянському минулому - Михайла). - Виїхали вони якось несподівано. Нікому з сусідів про свої плани не говорили. Будинок також продали дуже швидко. Його купив місцевий бізнесмен за $ 80 тис., Але він там і не жив ».
 
За словами колишніх сусідів Куніс, той будинок ніби проклятий. Мовляв, ніхто з власників не жив там більше 10 років. Зараз вікна будинку затягнуті жалюзями, а ворота замкнені на міцний металевий замок.
 
«Батьки мені розповідали, що людина, яка жила в будинку до Куніс, повісилась, - підтверджує Юрій Лапа. - Куніс теж довго там не прожили ».
 
Сама Міла Куніс свою малу батьківщину не шанує. В інтерв'ю одному із зарубіжних видань актриса зізналася, що її переслідували через єврейське походження.
 
«Моя однокласниця одного разу прийшла додому в сльозах - на спинці сидіння її парти вирізали свастику. Я добре зрозуміла, що цій країні я, очевидно, не потрібна », - поділилася вона не найкращими спогадами про чернівецьке дитинство.
 
У єврейському суспільстві Чернівців впевнені, що Куніс виїхали саме через проявів антисемітизму. Хоча знайомі сім'ї кажуть, що сім'я виїхала з іншої причини: в Україні вони дуже бідно жили.
 
«З братом Міли Михайлом ми познайомилися на міських змаганнях з шахів. Він тоді мені поставив мат, - розповідає Юрій Лапа. - Виявилося, що ми жили по сусідству і відтоді часто грали в різні ігри на дитячому майданчику. Міла була на п'ять років молодшою, тому я не дуже добре її знав. Пам'ятаю, коли гуляла, далеко від будинку ніколи не відходила. Часто прибігала до брата. Коли він їй говорив йти додому, то завжди слухалася. Дуже мила дівчинка була ».
 
Ольга Бадай, яка досі спілкується з батьками Міли по скайпу, каже, що голлівудська зірка недавно прислала її внучці власний портрет з автографом та найкращими побажаннями.
 
Більше в Чернівцях пам'ятають батьків Куніс. Перший заступник начальника Чернівецького облводоканалу Тарас Бабух навчався в школі № 24, де батько Міли викладав працю і керував в столярній майстерні.
 
«Марк Борисович вчив мене в 1986-1988 роках. Перед цим, як він розповідав нам, працював начальником дільниці, який прокладав в місті каналізаційні мережі, - згадує Тарас. - Марк спілкувався з нами російською мовою. Він був хорошим учителем: простий, компанійський, з почуттям гумору. Якось мій однокласник звернувся до нього: «Марк Борисович, що не почастуєте сигаретою?» А він каже: «Рома, ти ж знаєш, це не педагогічно». А сам дістає сигарету і кладе на стіл: «Хоча я можу її втратити, а ти можеш її знайти».
 
За це учні поважали Марка Борисовича,любили й пожартувати над учителем: то приб'ють цвяхами до табуреки його портфель, то засунуть туди важку гирю або цеглу. Як розповідає Тарас Бабух, Марк Куніс сприймав це нормально - ніколи не сердився.
 
«У 1988-му їздив разом з Марком Борисовичем в трудовий табір в Одесу, - продовжує Тарас. - Він узяв з собою сина Мішу, який тоді навчався у 2-му класі. Я жив з ними в одній кімнаті. Марк Борисович передавав додому для молодшої дочки Мілени сумки з персиками і абрикосами. Казав, що вона їх дуже любить. Бачив її нинішні фото. Міла зовсім не схожа на батька. Напевно, така ж красуня, як її мама ».
 
Після 1991-го Міла у Чернівці не приїжджала, тільки її батько був у 1998 році. «Марк гостював у нас, - каже Ольга Бадай. - В Америці їм живеться добре, Марк - солідна людина, має там бізнес. Його дружина Ельвіра також працює ».

Поділитись новиною в соціальних мережах:
{{#name}} {{&name}} {{&surname}} {{/name}} {{^name}} Гість {{/name}} {{date}}
{{{comment}}}
{{votes}}
{{#commentModerator}} {{/commentModerator}}
]]>
:D :) :( :0 :shock: :confused: 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow:
emoticons [b] [i] [u] [s] [url] [quote] [code] [img]
Опублікувати від імені
]]>
]]>

Новини партнерів

RizVN Login



1001 

людина читає наші новини на facebook

Стати другом і читати новини    

Нове в каталозі

Меблі індивідуального...
Назва: Меблі індивідуального дизайну
Адреса: Червоноармійська,33
Авіакаси Кий Авіа
Назва: Авіакаси Кий Авіа
Адреса: Головна 128
Официальный сайт...
Назва: Официальный сайт Красноармейска Донецкой области
Адвокатське об’єднання...
Назва: Адвокатське об’єднання "Юридична Компанія "ФОРТУНА"
Адреса: Головна 122-А
Детальніше