Неділя, 1 September 2013
01:06:55

По мотивам гри Gran Turismo знімуть фільм

Видавництво Sony офіційно підтвердило, що воно вирішило зняти фільм по серії гоночних ігор Gran Turismo. Про це повідомляє Joystiq, якому про картину повідомив представник англійського підрозділу компанії.


Портал відзначає, що від докладних коментарів видавництво в даний час вважало за краще відмовитися. Таким чином залишається невідомим, коли почнуться зйомки картини і що може лягти в основу її сюжету.

Про кіноверсії гоночного серіалу Gran Turismo стало відомо днем ​​раніше. Тоді The Wrap з посиланням на свої джерела повідомив про існування проекту. Портал також зазначив, що, за його відомостями, Sony вже знайшла картині продюсерів. Ними повинні стати Майкл де Лука і Дена Брунетті. В даний час вони працюють над екранізацією еротичного роману «50 відтінків сірого».

Щодо саунтреку фільму ходять чутки що це буде знаменита пісня гурту The Cardigans My Favourite Game, що стала знаменитою завдяки другій частині гри, принаймі про це пише сайт барабанщиков гурту.

Хто очолить зйомки, The Wrap не повідомив. В даний час знімаються відразу кілька картин, в основу яких лягли відеоігри. Так, видавництво Ubisoft займається створенням фільмів з ігрових серіях Splinter Cell, Assassin's Creed і Ghost Recon. Головну роль у першій картині повинен зіграти Том Харді, а в екранізації фільму про асасинів задіяний Майкл Фассбендер. Хто гратиме у фільмі за Ghost Recon, поки неясно, проте раніше повідомлялося, що в створенні картини задіяний Майкл Бей (імовірно, в якості продюсера).

Ще одним фільмом по серії гоночних ігор займається Electronic Arts. В основу цієї картини лягла Need For Speed. У прокат вона надійде на початку наступного року.

Серія Gran Turismo налічує п'ять ігор. Зараз Polyphony Digital веде розробку шостий гоночної гри серіалу. Вона повинна надійти в продаж у листопаді. Гра вийде на PS3, проте в майбутньому її можуть перенести і на PS4. Офіційного анонсу нової версії поки не було.

Поділитись новиною в соціальних мережах:

Залишити коментар

за допомогою соціальних мереж, або анонімно

Новини партнерів

RizVN Login



Нове в каталозі

Адвокатське об’єднання...
Назва: Адвокатське об’єднання "Юридична Компанія "ФОРТУНА"
Адреса: Головна 122-А
Веб студія Буковина.NET
Назва: Веб студія Буковина.NET
Адреса: Головна,59
ТОВ "Імперіал Груп...
Назва: ТОВ "Імперіал Груп Украіна"
Адреса: Вул. Обїзна, 12 (Західний ринок)
Центр прикладного права
Назва: Центр прикладного права
Адреса: вул. Садова, 131
Соляна шахта
Назва: Соляна шахта
Адреса: Проспект Незалежності, 109а
Детальніше

Реклама: |