Середа, 25 Вересеня 2013
18:19:48

В Центральному парку Чернівців пройде фестиваль дитячої творчості і талантів «Промінь надії»

Вже гарною традицією стало щорічне проведення фестивалю дитячої творчості і талантів «Промінь надії», який проходить за підтримки секретаря Чернівецької міської ради Віталія Михайлішина. 

Свято присвячене Дню Матері та Міжнародному Дню сім’ї  відбудеться в неділю, 19 травня,  в приміщенні Літнього театру Центрального парку культури та відпочинку ім. Т.Шевченка. Початок о 15:00.

 

20 учасників фестивалю – вихованці обласного багатопрофільного ліцею для обдарованих дітей з багатодітних, малозабезпечених та неповних сімей та їхні наставниці – члени міського жіночого клубу «Успішна чернівчанка» запрошують всіх бажаючих на захоплююче дійство, сповнене пригод, цікавих подорожей та здійснення дитячих мрій.

 

Кошти в сумі 20 тисяч гривень, зібрані в результаті реалізації благодійних квитків, будуть перераховані на накопичувальні рахунки. А також за вищевказані кошти дітям придбано одяг, взуття, засоби гігієни, солодощі тощо.  Крім того, ївсіх присутніх на святі  чекає безліч гарних сюрпризів.

 

Цьогорічний фестиваль «Промінь надії» відбувається в рамках реалізації соціального проекту, який виграв клуб «Успішна чернівчанка», отримавши муніципальний грант від міської ради у сумі 10 000,00 грн.

Поділитись новиною в соціальних мережах:

Інші новини м.Чернівці та області за цією темою

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Новини партнерів

RizVN Login



Нове в каталозі

Адвокатське об’єднання...
Назва: Адвокатське об’єднання "Юридична Компанія "ФОРТУНА"
Адреса: Головна 122-А
Веб студія Буковина.NET
Назва: Веб студія Буковина.NET
Адреса: Головна,59
ТОВ "Імперіал Груп...
Назва: ТОВ "Імперіал Груп Украіна"
Адреса: Вул. Обїзна, 12 (Західний ринок)
Центр прикладного права
Назва: Центр прикладного права
Адреса: вул. Садова, 131
Соляна шахта
Назва: Соляна шахта
Адреса: Проспект Незалежності, 109а
Детальніше