gototopgototop
На 08:30 Затор на вул.Гагаріна в районі вокзалу. Велика тягнучка на вул.Головній в районі вул.Садової

Золоті оплески Буковини-2012

Золоті оплески Буковини-2012

Золоті оплески Буковини-2012

З 22 по 29 жовтня у Чернівцях відбудеться VIІI регіональний фестиваль комедії "Золоті оплески Буковини". Нагадаємо, що це унікальний в Україні, а може і в світі, комедійний фестиваль. Мета фестивалю – пропаганда театрального мистецтва, зокрема найоптимістичнішого драматургічного жанру – комедії, із залученням кращих професійних театрів західного та інших регіонів України, а також колективів з-за кордону.

«Від понеділка до понеділка – тільки комедії» – так звучить гасло VIII Регіонального фестивалю комедії «Золоті оплески Буковини». Вісім днів, а саме з 22 по 29 жовтня чернівчани та гості міста зможуть насолоджуватися театральною комедією.

Попри те, що традиційно у фестивалі братимуть участь театри з Києва, Львова, Тернополя, Вінниці, нинішній фестиваль розширює свої кордони. Вперше на фестиваль завітають Ботошанський театр імені Міхая Емінеску з постановкою "Шалена, шалена ніч" та Миколаївський академічний художній російський драматичний театр із виставою "Руководство для желающих жениться".

Традиційно на фестивалі виступить Національний академічний драматичний театр імені Марії Заньковецької. Цьогоріч "заньківчани" тішитимуть чернівецького глядача комедією "Ромео та Джульєтта в кінці листопада". У свою чергу, постійні гості фестивалю Київський національний академічний театр оперети привезе оперету на дві дії "За двома зайцями". Чернівецький муздрамтеатр імені Ольги Кобилянської візьме участь у фестивалі із новинкою минулого театрального сезону – постановкою "Шельменко-Денщик" Г. Квітки-Основяненка.

Чернівчани та гості міста матимуть змогу побачити столичних зірок, зокрема Богдана Бенюка та Дмитра Ступку в постановці "Жона є Жона" (Національний академічний драматичний театр імені Івана Франка). Зірковим буде і склад журі, його організатори поки не оголошують, але запевняють, що це будуть відомі люди у сфері кіно і театрального мистецтва зі всієї України.

Традиційними також будуть щоденні «Форуми на канапі» (вільні обговорення вистав після їх завершення). Щоправда, в останній день фестивалю відбудеться незвичний форум – «Форум на канапі для драматургів» за участю драматургів України, завлітів театрів-учасників фестивалю, журі, а також ЗМІ та усіх бажаючих. Обговорюватиметься сучасний стан української драматургії, зокрема жанру комедії.

Очікується приїзд таких відомих драматургів, як Неди Нежданої, Олександра Гавроша, Віри Маковій та ін.

Все про:
                                                                                                                                                        rekllogo
Оберіть мову сайту: English Romanian Russian Ukrainian

Опитування

Ви купували щось в інтернеті?
 

Останні новини культури

Нові підприємства в каталозі

1. Юридична компанія "ЮВОС"
    Адреса: Проспект Незалежності 127Б
    Телефон: 0501061318,
2. Світ Доріг. Туристична агенція
    Адреса: Університетська,11
    Телефон: 90-75-57
3. ЧЕРНІВЕЦЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ОСЕРЕДОК ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ ГРОМАДСЬКОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ "ВСЕУКРАЇНСЬКА ФЕДЕРАЦІЯ ФРІ-ФАЙТУ ТА КОНТАКТНИХ ЄДИНОБОРСТВ"
    Адреса: вул. Нагірна, 7
    Телефон: 0994209143, 0667335423
4. Rent Car Chernivtsi
    Адреса: вул. Гайдара, 1"з"
    Телефон: (050) 999 99 13,(0372) 52 52 13, (097) 100 72 27
5. Електронік.com.ua
    Адреса: вул. Ентузіастів, 2Ж
    Телефон: (0372) 585-0750,50-6850533
Перейти в каталог

В кінотеатрах міста:


  • Як навчитись плавати

    Як навчитись плавати

    Влітку практично всі ходять на пляж. 30-ти градусна спека, сонце так смажить, що і на лавку не сядеш, і пляж здається ідеальним проведенням часу. Тим прикріше, якщо ви не вмієте…

  • Що таке електронні квитки

    Що таке електронні квитки

    Електронний квиток, або як його ще називають "e-ticket" - це електронна версія паперового авіа, або квитка на інший вид транспорту, хоча для зручності ми будемо розглядати саме авіаквитки.

Я вже їду!!!