Get Adobe Flash player
Михайлішин викликав опонентів на дебати та поставив умови
Кандидат на посаду Чернівецького міського голови Віталій Михайлішин викликає на дебати своїх конкурентів Олексія Каспрука та Олексія Коломійця. Єдина умова проведення дебатів, яку висунув Михайлішин – вони мають відбутися на одній з площ Чернівців.

Про це кандидат повідомив під час сьогоднішнього підходу до преси на Театральній площі, пише видання БукІнфо.

«Це допоможе чернівчанам проголосувати саме за ту людину, яка зробить багато корисних речей для міста. Я звертаюся до політологів, громадських організацій, хто зможе допомогти в організації таких дебатів», - сказав Михайлішин.

Він додав, що на дебати кандидати мають прийти із своїми командами. Аби «чернівчани побачили хто ще працює. Щоб ми всі зрозуміли, хто потім буде працювати у міській раді і на яких посадах. Не потрібно приховувати команду».
Оцініть новину:
Знайшли помилку?   

Михайлішин викликав опонентів на дебати та поставив умови

19-05-2014, 16:26
Переглядів: 217
Коментарів: 0
Версія для друку
Loading...
Залишити коментар
Ваше им'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Код: Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Get Adobe Flash player