Get Adobe Flash player
По виборах мера Чернівців немає ще навіть попередніх результатів
У Чернівецькій міській виборчій комісії тривають підрахунки голосів по виборах міського голови Чернівців. Наразі комісія ще не може надати навіть попередніх результатів голосування.

Про це повідомила голова комісії Генрієта Баранова.

Станом на 13.00 понеділка, за словами Баранової, у коридорі під дверима МВК з протоколами і бюлетенями стояли у черзі троє-четверо голів дільничних комісій.

"Наша комісія наразі не може надати навіть попередніх результатів голосування. Ми ще не їли і не спали", - сказала Генрієта Баранова.

Нагадаємо, два екзит-поли у Чернівцях оголосили перемогу Каспрука на виборах мера.

По виборах мера Чернівців немає ще навіть попередніх результатів



Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення
Додати коментар
Ваше Им'я:
Ваш E-Mail: (не обов'язково)
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Введіть код: