Get Adobe Flash player
До Комітету ВРУ з питань культури і духовності з проханням скликати позачергове засідання Комітету з метою обговорення підготовки звернення до світової спільноти щодо релігійної ситуації, яка сталася на території окупованого Криму, де розпочато терор проти УПЦ Київського патріархату звернувся народний депутат Олександр Бриганець.

«Навіть фашисти, коли окупували Україну, не закривали храми і не використовували їх для своєї церкви. Тобто, росіяни в нетерпимості до українських церков виявилися більшими фашистами, ніж німці під час Другої світової війни. Щоправда, німецькі фашисти знищували синагоги та євреїв, оскільки саме їх вважали найбільшими своїми ворогами. Схоже, російські фашисти вважають найбільшими своїми ворогами українців, чому є й історичні підтвердження, такі як голодомор. І слідом за зак риттям українських церков вони почнуть знищувати українців», - заявив О.Бригинець.

Нагадаємо. що недавно в Криму стався інцидент з захолплення Цекрви УП за участю "козаків", які шукали там правий сектор.

Бригинець закликав світову спільноту вплинути на росіян, які безчинствують в Криму проти нацменшин і проти невластивих їм релігійних напрямків, передусім - УПЦ КП.

Нардеп порівняв українців з євреями а росіян з фашистами



Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення
Додати коментар
Ваше Им'я:
Ваш E-Mail: (не обов'язково)
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Введіть код: