Get Adobe Flash player
Росія почала офіційний документообіг з Слав'янськом
«Народний мер» Слов'янська В'ячеслав Пономарьов вирішив зробити Слов'янськ (Донецька область) і столицю Чечні Грозний містами-побратимами.

Про це повідолмляє Головне.NET з посиланням на канал Анатолія Шарія на Youtube

«До нас надійшли папери з Грозного про бажання зробити міста Слов'янськ і Грозний побратимами. Ми відіслали свою згоду. Поки є нюанси, це вимагає часу », - зазначив Пономарьов.



Відповідаючи на питання про чеченців у складі народного ополчення Донбасу, Пономарьов уточнив, що це люди не з підрозділу глави республіки Рамзана Кадирова, а якісь добровольці. Точних даних про їх чисельність «народний мер» не привів. У той же час він заявив, що з уродженців кавказьких республік створено окремий підрозділ.
Оцініть новину:
Знайшли помилку?   

Росія почала офіційний документообіг з Слав'янськом

9-06-2014, 14:32
Переглядів: 11245
Коментарів: 5
Версія для друку
Loading...
Коментарі (5)
ukraina 9 червня 2014 16:24
вот и вали пономарев в чечню! будешь там ширяться, а Украина тебе под зад коленкой, чтобы мимо Грозного не пролетел. А нормальные чеченцы уже давно поднимают экономику Европы и Америке и это не по наслышке. Пономарев- мразь вонючая!!!!
Цитировать          1
Andy 9 червня 2014 18:32
После жары которую им там устраивают наши доблесные защитники родной матушки руси Украины.....он скоро еще не такое будет говорить))))
Цитировать          2
патриот 9 червня 2014 20:46
а шо за гондон на этом фото ? здается мне что это мусорок засланый,
Цитировать          3
гражданин Украины 9 червня 2014 22:58
Посмотрите внимательно ему в глаза - там пустота. У него нет будущего. Этот недочеловек обречён на смерть. Счёт пошёл уже на дни, а возможно - на часы.
Цитировать          4
df 11 червня 2014 02:27
I just got a Minecraft account upgrade code from http://minecraftcode.freegiftcode.com
Цитировать          5
Залишити коментар
Ваше им'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Код: Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Get Adobe Flash player