Get Adobe Flash player
Угода з ЄС буде підписана цього місяця
Україна готова підписати Угоду про асоціацію з Європейським Союзом в повному обсязі не пізніше 27 червня заявляє президент Петро Порошенко.

"Президент запевнив, що готовий підписати Угоду про асоціацію з ЄС, як тільки Брюссель прийме відповідне рішення", - повідомила прес-служба глави держави.

"Ми повинні це зробити не пізніше 27 червня цього року", - сказав П.Порошенко на зустрічі з главами іноземних делегацій та акредитованим в Україні дипломатичним корпусом в Національному заповіднику "Софія Київська" в суботу.

За словами П.Порошенка, Україна буде затверджуватися як європейську державу.

"Для мене є ще одна європейська цінність - це солідарність. Україна як повітря потребує солідарності, і ми дякуємо вам за ту підтримку, яку світ надав українцям у боротьбі за незалежність. Асоціація з ЄС, глибока і всеосяжна зона вільної торгівлі Україна-ЄС, безвізовий режим з ЄС - це мій мандат від виборців. Повноцінна економічна інтеграція та політична асоціація з ЄС - це вже не мрії, а порядок денний на найближчі роки, - зазначив президент.

За його словами, модернізація на основі європейських стандартів стане ключем до успіху України, який дозволить вирішити багато питань. "Світ сьогодні - з Україною. Україна - це момент істини, який дає відповідь на багато питань. Україна - це точка опори і точка пору, яка може змінити світ на краще. Україна - це знак віри за свободу і демократію. Заради цього вона готова працювати, боротися, змінюватися. Правда і Бог - на стороні України, а значить, і підтримка світу ", - підкреслив глава держави.

П.Порошенко висловив подяку керівництву та представникам США та Європейського Союзу, які підтримали Україну в її прагненні до свободи, справедливості і європейським цінностям.

Угода з ЄС буде підписана цього місяця



Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення
Додати коментар
Ваше Им'я:
Ваш E-Mail: (не обов'язково)
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Введіть код: