Get Adobe Flash player
ЛНР вирішила стати суверенною, і просить про визнання
Російська Федерація і ще 14 держав отримали від самопроголошеної Луганській народної республіки (ЛНР) звернення, в якому остання просить визнати її незалежність.

"Верховна рада ЛНР, міські, районні Ради народних депутатів, громадські об'єднання звертаються до Російської Федерації з проханням прийняти рішення про визнання ЛНР як суверенної незалежної держави", - йдеться в тексті звернення, яке було підписано главою Верховної ради ЛНР Олексієм Карякіним.

Текст звернення опублікований 11 червня прес-службою ЛНР. Її керівник повідомив, що документ прийняли увечері 10 червня на засіданні Верховної ради ЛНР.

ЛНР вирішила стати суверенною, і просить про визнання



Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення
Додати коментар
Ваше Им'я:
Ваш E-Mail: (не обов'язково)
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Введіть код: