Відеозапис того, як Міністр закордонних справ України обізвав президента РФ

0

Міністр закордонних справ України Андрій Дещиця попросив протестувальників біля посольства Росії в Києві не посилювати ситуацію зазначивши, при цьому чудово розуміє обурення присутніх.

Дещиця приїхав до місця подій увечері в суботу, 14 червня, після того як уже були розбиті автомобілі посольства і вибиті вікна в самій будівлі.

Дещиця дуже неохоче спілкувався з журналістами, зате з готовністю протягом хвилин 20 відповідав на запитання протестувальників.

Учасники акції протесту заявили йому, що не розуміють, як на території України може продовжувати свою роботу посольство країни, що веде війну проти українців. Вони зажадали закрити російську дипмісію.

Глава МЗС пообіцяв присутнім, що Київ адекватним чином відреагує на теракт в Луганську, де бойовики збили військово-транспортний літак Іл-76. В результаті катастрофи загинули 49 людей.

При цьому він попросив протестувальників не робити нічого, що завело б ситуацію в глухий кут.

\»Я готовий разом з вами тут стати і говорити: Росія, забирайся з України\». Мітингувальники підказали Дещиця продовження: \»Путін — х ** ло!\» Міністр повторив за ними, викликавши схвалення присутніх.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

  1. який сором для нашою нещасної України…як можно так низько впасти? соромно жити в такій країні, де такі міністри, які живуть і діють на рівні самих найгірших, самих найогидливіших верств. чи може він був п'яний або ще гірше? це сором, сором на весь світ.

  2. это не министр, это майданутое быдло….. вальцман должен немедленно снять этого гавнюка -"министра". позорище украины…..

  3. Звичайно Путін — ху wink ло правильно сказав видно що українець а для неукраїнців хто не скаче той москаль lol

  4. Цитата: ввіктор
    Звичайно Путін — ху wink ло правильно сказав видно що українець а для неукраїнців хто не скаче той москаль lol

    долбаеб

  5. Цитата: Guest
    який сором для нашою нещасної України…як можно так низько впасти? соромно жити в такій країні, де такі міністри, які живуть і діють на рівні самих найгірших, самих найогидливіших верств. чи може він був п'яний або ще гірше? це сором, сором на весь світ.


    молодец? Дещица, так весь мир думает, а что касается ватников — у них снова культ личности, причем физиономия этой личности отнюдь не славянская, так что делает с московитами что хочет и не жалко ему вас. а ради больного самолюбия устроит еще пару-тройку терактов с большим количеством жертв среди русского населения, свалит на правый сектор, как пить дать, и ватники его еще больше зауважают

  6. Ребята , если все будут говорить что Путин не Ху..ЛО то получается все будут лжецами!! Я за ПРАВДУ а правда в том что Путин таки ХУ..ЛОО!!!! Или только Ху..лу Владимиру Владимировичу можно по хамски шутить и предергивать ??? Россия знай , весь мир уже знает а вы нет , у ВАШ ГЛАВА НОСУДАРСТВА -ХУ…ЛО!!!!

  7. Цитата: Серж Днепр
    Ребята , если все будут говорить что Путин не Ху..ЛО то получается все будут лжецами!! Я за ПРАВДУ а правда в том что Путин таки ХУ..ЛОО!!!! Или только Ху..лу Владимиру Владимировичу можно по хамски шутить и предергивать ??? Россия знай , весь мир уже знает а вы нет , у ВАШ ГЛАВА НОСУДАРСТВА -ХУ…ЛО!!!!

    еще один долбаеб появился.

  8. Дещиця назвав речі своїми іменами — "путін-ХУЙЛО" і проти цього не попреш

  9. Цитата: 100%правильно
    Дещиця назвав речі своїми іменами — "путін-ХУЙЛО" і проти цього не попреш

    уже 3 долбаеба набралось,сколько вас еще таких?

  10. Цитата: гость
    Цитата: 100%правильно
    Дещиця назвав речі своїми іменами — "путін-ХУЙЛО" і проти цього не попреш

    уже 3 долбаеба набралось,сколько вас еще таких?


    Вся Украина и ВЕСЬ МИР , кроме Рассеи !!!! Только Путин не ху…ло , а претворитель идеи "Мирового правительства" , а для этого ему была поставлена задача уничтожить славянство (единственную силу в Мире , способную противостоять ЖИДОВСТВУ (не путать с евреями),стремящемуся захватить все ресурсы планеты и поработить МИР ) , что он с успехом и делает , стравив в бойне два славянских народа ! А вот "русские" этого не понимают , потому что зомббированы пропутинской пропагандой…

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ