Росія проти введення військового стану на сході України
Введення військового стану на території Донецької та Луганської областей тільки викличе нове насильство і стане найгіршим сценарієм для України, заявив у вівторок постійний представник Росії при ООН Віталій Чуркін.

Лідери фракцій парламенту України намагаються узгодити остаточний текст звернення до президента країни Петру Порошенко, в якому, зокрема, йому пропонується ввести військовий стан на території Донецької та Луганської областей.

"Військовий стан - це те, що призведе навіть до ще більшого насильства", - зазначив Чуркін. За його словами, це "дуже поганий старт" для Порошенка, зовсім не те, що від нього очікували.

"У нього була відмінна можливість почати спочатку і запропонувати якийсь жест, переговори з народом на сході України. Замість цього він вибрав військову кампанію", - сказав російський постпред. За його словами, "це найгірший з можливих сценаріїв".

Росія проти введення військового стану на сході України



Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення
КОМЕНТАРІ (1)
вв 18 червня 2014 08:12
худший сценарий для росссии
Висловлено в темі:
Цитировать          1
Додати коментар
Ваше Им'я:
Ваш E-Mail: (не обов'язково)
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Введіть код: