Get Adobe Flash player
В Москві знущаються над Президентом України (фото)
У Москві на зупинках громадського транспорту з'явилися рекламні щити із зображенням президента України Петра Порошенка. Про це йдеться в співтоваристві ініціатора акції - арт-групи «неввічливо люди» в соціальній мережі «В Контакте». Плакати супроводжуються емоційною фразою про проблеми збереження територіальної цілісності країни. «Просрали Крим, просремо і всю країну», - йдеться в рекламному слогані.

Слоган придуманий за аналогією з рекламною акцією керівника проекту «Пробок.нет» Олександра Шумського: «Повернули Крим, повернемо і Москву без пробок». Стилістика також повторює стилістику плакатів Шумського.

Втім, плакати з Порошенком провисять в Москві недовго. Вже стало відомо, що працівники комунальних служб почали їх демонтувати. Як з'ясувалося, плакати клеїлися на скотч поверх скла стенду на зупинках.

В Москві знущаються над Президентом України (фото)



Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення
Додати коментар
Ваше Им'я:
Ваш E-Mail: (не обов'язково)
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Введіть код: