Ярош розповів, на що буде схожа його нова політсила

0

Народний депутат України Дмитро Ярош презентував у Львові свою нову політичну силу — Національний рух «Державницька ініціатива Яроша (ДІЯ)».

За словами Яроша, нова політсила виконуватиме об`єднавчу функцію для низки патріотичних організацій, повідомляє Укрінформ.

Існує така ініціатива по створенню загальнонаціонального руху, який би став об`єднуючим для багатьох патріотичних сил у цей важкий для України час і зміг би реалізувати ті ідеї, які не реалізує нинішня влада,
— підкреслив колишній лідер «Правого Сектора».

За його словами, нове утворення буде схоже на Народний Рух перед здобуттям незалежності Україною у 1991 році. Воно об`єднає людей «абсолютно різних політичних, ідеологічних спрямувань, незалежно від мови, конфесійної приналежності тощо».

Як зазначив Ярош, головна мета структури — навести порядок у тилу, без чого не можна повернути території окупованого Донбасу та анексований Росією Крим.

До слова, «Правий сектор» не збирається обирати собі єдиного провідника замість Дмитра Яроша, який залишив рух заради власного політичного проекту.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ