Get Adobe Flash player
Бурбак розповів як він впливатиме на вибори в Чернівцях
Під час робочої поїздки до Чернівців 11 квітня міністр інфраструктури України Максим Бурбак заявив, що у виборчий процес втручатись не буде, а братиме в ньому участь виключно в якості виборця.

Сьогодні, 11 квітня, з робочим візитом в Чернівцях перебуває міністр інфраструктури України Максим Бурбак. Під час прес-конференції на запитання спостерігача Громадянської мережі ОПОРА щодо його участі у виборах, міністр повідомив, що у виборах братиме участь як громадянин.

Я піду, проголосую на виборах мера, на виборах Президента, - запевнив Максим Бурбак.

На запитання щодо можливості використання адмінресурсу, міністр сказав наступне:

Для того, щоб не було і гадки про це, ви бачили, яку заяву зробив Арсеній Петрович Яценюк щодо призупинення участі в партії, щоб не було ніяких спекуляцій . Я не можу кривити душею, що я зараз буду казати, що я не буду, буду… Я вам пообіцяю, що я особисто жодної участі, крім як громадянина, який володіє правом голосу, брати у виборах не буду.

Нагадаємо, Максим Бурбак до призначення на посаду міністра інфраструктури був депутатом Верховної Ради, а до того – депутатом Чернівецької обласної ради.

Міністр також підтримав ініціативу депутатів за встановлення кримінальної відповідальності не тільки тим, хто купує голоси на виборах, а й тим, хто їх продає.

Треба щеплення зробити суспільству проти цих скупок голосів, - наголосив міністр.
Оцініть новину:
Знайшли помилку?   

Бурбак розповів як він впливатиме на вибори в Чернівцях

11-04-2014, 14:07
Переглядів: 328
Коментарів: 0
Версія для друку
Loading...
Залишити коментар
Ваше им'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Код: Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Get Adobe Flash player