28 квітня з візитом у Чернівцях перебувала кандидат в Президенти України Ольга Богомолець. Вона запевнила, що не є технічним кандидатом та планує виграти вибори у першому турі, а також розповіла про формування нової політичної сили, яка боротиметься за місця в парламенті.

На прес-конференції 28 квітня кандидат на посаду Президента України, самовисуванець Ольга Богомолець наголосила, що не є технічним кандидатом:
Я не хочу, щоб в державі були технічні кандидати, і я не хочу, щоб ви вірили в брехню. Я не є технічний кандидат, і я ніколи в житті собі би не дозволила робити такі речі по відношенню до українського народу. В мене не було ні бажання ніколи, ні думок бути технічним кандидатом. Я є кандидатом від українського народу... Ви знаєте, що є по списку величезна кількість технічних кандидатів, але про них ніхто не говорить. Говорять тільки про Богомолець, тому що це вигідно. Хочу сказати, що всі ці рейтинги, які ви бачите в засобах масової інформації, замовлені і оплачені певними кандидатами. Я не збираюся сходити з дистанції і передавати комусь свої голоси.

Також під час прес-конференції, Ольга Богомолець розповіла про причини висування своєї кандидатури та плани перемогти:

Рішення балотуватись на посаду президента було нелегким, але відповідальним. Я надзвичайно добре розумію, що зараз наша головна мета і головне завдання – це зберегти гідність нашої країни та замінити систему влади. До тих пір, поки нові обличчя, порядні, чесні і професійні люди і патріоти не підуть у владу, кожен буде сидіти на дивані і нарікати, що життя в Україні погане… Я планую виграти у першому турі, тому голоси не вважаю за можливим передавати, тому що це голоси українського народу.

Оцінюючи свою президентську кампанію, Ольга Богомолець розповіла:
В нас немає ні телевізійних ефірів відкритих, ні олігархів за спиною, ні мільйонів на рахунках. В нас є тільки можливість сарафанного радіо, коли люди будуть говорити один до одного. Волонтерські штаби є по всій Україні.
На тому, що працівники обласного виборчого штабу в Чернівецькій області працюють на волонтерських засадах наголосив і керівник цього штабу Ігор Яскал:

В районах ми знаходимо, десь є, десь немає, координаторів на волонтерських засадах. Волонтери, в основному, самі на нас виходять, а інший шлях – це знайомі знайомих.

Щодо співпраці з політичними силами та іншими кандидатами, Ольга Богомолець зазначила:
На сьогоднішній день нас підтримало 6 партій, якщо говорити про президентські вибори. Ніяких зобов’язань ні перед однією партією я не брала. Ні домовленостей про проведення в парламент цих партій, ні відповідальності, ні фінансових стосунків ні з одним олігархів, ні з однією партію в нас немає. Я готова співпрацювати з професіональними, патріотичними і відданими людьми. Ми не співпрацюємо ні з ким з кандидатів по формуванню штабів. Штаби у нас власні, штаби – волонтерські.

На прес-конференції Ольги Богомолець була представлена її довірена особа Ольга Кобевко (дочка редактора однієї з місцевих газет), яка представлятиме штаб кандидата в Чернівецькій області.

Окрім того Ольга Богомолець розповіла про формування нової політичної сили «Нові лідери для єдиної країни», яка йтиме в парламент. За словами кандидата в Президенти, підготовка щодо створення цієї політичної сили вже розпочата і 11 травня в Києві відбудеться зустріч понад двох тисяч людей з усіх областей України з цього приводу.

Наприкінці прес-конференції Ольга Богомолець подарувала завідувачу кардіоонкогематологічного відділення Чернівецької обласної дитячої лікарні ікону. Незважаючи на благі наміри, з метою проведення чесних виборів та об’єктивного голосування Громадянська мережа ОПОРА просить кандидатів не поєднувати благочинність з виборчою кампанією.
скачать шаблон для dle скачать бесплатно фильмы

У Чернівцях Богомолець запевнила, що не є технічним кандидатом

Рубрика: Політика
travu

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення
КОМЕНТАРІ (1)
Андрей 28 квітня 2014 23:10
Читаю и плвакать хочется. Какая белая и пушистая. Зайдите на сайт ее института дерматологии и ужаснетесь ценам. Прием - 450 грн., прививка от 600 грн. Будем лечить всю Украину. Как Саша Стоматолог
Висловлено в темі:
Цитировать          1
Додати коментар
Ваше Им'я:
Ваш E-Mail: (не обов'язково)
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Введіть код: