Get Adobe Flash player
В Чернівцях запустили чорнуху проти Порошенка (фото)
29 квітня під час публічного звіту екс-секретаря Чернівецької міської ради та ймовірного кандидата на посаду міського голови Віталія Михайлішина спостерігачами Громадянської мережі ОПОРА були зафіксовані плакати інформацією, яку можна трактувати як контр-агітацію проти кандидата на посаду Президента України Петра Порошенка.

Плакати були розміщені на по бокам сходів, що ведуть до Чернівецької міської ради, поруч з якою звітував Віталій Михайлішин. На плакатах без вихідних даних з заголовком «Как опять пытаются обмануть черновчан» було розміщено інформацію з фотографіями Петра Порошенка та Дмитра Фірташа, а також керівника штабу Порошенка в Чернівецькій області Володимира Куліша. Автори плакатів наголошували на зв'язку між Порошенком та Фірташем, а також його людей на місцях зі штабом Порошенка. На плакаті також були згадані наступні особи: Юрій Борисов, Володимир Бешлей, Василь Продан, Оксана Продан та депутати зі «списку 23» (мова йде про так звану «справу 2 грудня» - коли 23 депутати Чернівецької міської ради підписали звернення до прокуратури щодо «захоплення» активістами місцевого Євромайдану приміщення ради 2 грудня 2013 року, що стало приводом для порушення кримінальної справи).

Згідно п. 1 ст. 58 закону про президентські вибори, передвиборна агітація - це здійснення будь-якої діяльності з метою спонукання виборців голосувати за або не голосувати за певного кандидата на пост Президента України. Окрім того, відповідно до п.3 ст. 59 вказаного закону, друковані матеріали передвиборної агітації повинні містити відомості про установу, що здійснила друк, або вказівку, що друк здійснено з використанням обладнання відповідно кандидата на пост Президента України або партії, яка висунула кандидата на пост Президента України, їх тираж, інформацію про осіб, відповідальних за випуск, та замовника відповідних матеріалів.
Оцініть новину:
Знайшли помилку?   

В Чернівцях запустили чорнуху проти Порошенка (фото)

29-04-2014, 23:17
Переглядів: 337
Коментарів: 1
Версія для друку
Loading...
Коментарі (1)
Грім 30 квітня 2014 09:09
Яка ж то "чорнуха"?, як то сама, що не є, чиста правда... wink
Цитировать          1
Залишити коментар
Ваше им'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Код: Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Get Adobe Flash player