Get Adobe Flash player
Get Adobe Flash player

ali

В Чернівцях нові прокурори (фото)
Наказом Генерального прокурора України прокурором Шевченківського району м.Чернівці призначено старшого радника юстиції Ігоря Корчинського, а прокурором Вижницького - старшого радника юстиції Миколу Єремейчука. 12 травня їх представлено колективам.

Довідково:
В Чернівцях нові прокурори (фото)

Корчинський Ігор Анатолійович в органах прокуратури - з 1999 року. Працював на різних посадах у прокуратурах Глибоцького району та в апараті прокуратури області. Був прокурором Кельменецького та Сокирянського районів. З лютого 2012 року працював в апараті Генеральної прокуратури України.
В Чернівцях нові прокурори (фото)

Єремейчук Микола Георгійович працює в органах прокуратури Буковини з 1996 року - в Чернівецькій транспортній прокуратурі на різних посадах, у слідчому відділі прокуратури Чернівецької області. До призначення на посаду прокурора Вижницького району був начальником відділу нагляду за додержанням законів у сфері протидії корупції та процесуального керівництва у кримінальних провадженнях про корупційні правопорушення управління нагляду за додержанням законів у кримінальному провадженні прокуратури Чернівецької області.

В Чернівцях нові прокурори (фото)

13-05-2014, 10:10
Переглядів: 341
Коментарів: 0
Версія для друку
Loading...
Залишити коментар
Ваше им'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Код: Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код: