Get Adobe Flash player
Get Adobe Flash player

ali

Ляшко в Чернівцях закликав відвоювати Крим (відео)
15 травня з візитом в Чернівці приїхав кандидат на пост Президента України Олег Ляшко. Інформація про його візит до міста заздалегідь широко не анонсувалась. Випадково чи ні, але візит співпав з місцевим святом Днем вишиванки. Заходи, в тому числі, відбувались на Центральній площі Чернівців, де і було анонсовано зустріч з кандидатом Олегом Ляшком.

Під час виступу Олег Ляшко говорив переважно про ситуацію на Сході України та наголошував на тому, що агресію Росії потрібно терміново зупинити.

Путін дійде і до Чернівців. Він дійде рівно туди, де ми його зупинимо… Сьогодні на сході нашої країни вирішується доля України.

Також Олег Ляшко запевнив, що готовий воювати. Адже «політика умиротворення ніколи ще не зупиняла агресора. Агресор розуміє тільки політику сили».

Кандидат на пост Президента України Олег Ляшко не обійшов увагою і конкурентів, про декотрих з яких сказав, що їх потрібно «підвісити за яйця», а декотрим вказав місце у тюрмі, на політичному і реальному кладовищах. Кандидат окрім того наголосив на необхідності заборони балотуватись на виборні посади пенсіонером та на неможливості більш, аніж двічі обиратись народним депутатом до Верховної Ради.

Олег Ляшко вказав, що чиновників, які не виконують покладених на них функцій та обов’язків, займаються корупцією, потрібно вилами виганяти з кабінетів, поки не прийдуть ті, які «не будуть красти».

Він також наголосив, що тільки членство в НАТО, ЄС дасть реальні гарантії безпеки для України.

З Росією неможливі стосунки, поки Росія не віддасть наш Крим, поки не перестане розколювати і знищувати Україну. Ми повинні відвойовувати Крим, а не сидіти і чекати, поки за нас це зробить міжнародна спільнота.



Одразу після закінчення зустрічі в Чернівцях Олег Ляшко чартерним літаком відлетів до Тернополя, де ввечері теж мав зустріч з виборцями. Громадянська мережа ОПОРА подала запит до Олега Ляшка та Апарату Верховної Ради України, аби дізнатись, за які кошти він здійснив візити до Чернівців та Тернополя 15 травня 2014 року, які носять характер передвиборчого агітаційного туру.

Нагадаємо, до цього часу не представлено штабу кандидата на пост Президента Олега Ляшка в Чернівецькій області.

Ляшко в Чернівцях закликав відвоювати Крим (відео)

16-05-2014, 21:18
Переглядів: 1000
Коментарів: 0
Версія для друку
Loading...
Залишити коментар
Ваше им'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Код: Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код: