Get Adobe Flash player
Буковинець грає за збірну України
Минулої суботи в Англії розпочалися ігри еліт-раунду серед юнацьких збірних країн Європи (гравці 1995-го року народження) з футболу. Першу групу цього турніру складають чотири команди — Англії, Шотландії, Чорногорії та України.

У складі української збірної, яку тренує Олександр Петраков, грає вихованець Кельменецької ДЮСШ (тренер Олександр Котов) півзахисник дублюючого складу харківського "Металіста" Юрій Ткачук. Юрко - один з найуніверсальніих гравців Петракова, який може успішно зіграти на будь-якій позиції. У перших двох матчах цього турніру він цементував захист команди.

У грі зі збірною Шотландії Україна виборола нульову нічию, а команді Чорногорії забила чотири м’ячі, не пропустивши у свої жодного. Після двох турів українці мають чотири очки і посідають друге місце в групі. На першому - збірна Англії, яка розгромила Чорногорію з рахунком 6:0, а в останній десятихвилинці другого тайму вирвала перемогу у Шотландії з рахунком 2:1.

Участь у чемпіонаті Європи, що відбудеться незабаром, візьме лише переможець групи, а це означає, що українцям будь-що-будь в останньому матчі еліт-раунду треба перемагати команду господарів. Натомість Англію влаштує і нічия.

Ігри останнього туру у першій групі цього турніру відбудуться у четвер, 29 травня.

Буковинець грає за збірну України



Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення
Додати коментар
Ваше Им'я:
Ваш E-Mail: (не обов'язково)
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Введіть код: