Get Adobe Flash player
Традиційний «Турнір чотирьох» виграла «Буковина – 2»4 січня на штучному майданчику студмістечка ЧНУ відбулися традиційні змагання з міні - футболу «Турнір чотирьох». У цьому спортивному форумі, який організували Чернівецька обласна федерація футболу та ФК «Університет», беруть участь перспективні гравці, а також досвідчені буковинські виконавці.

Цьогоріч перемогу у змаганнях виборювали 4 команди – «Університет», «Дрім – Тім», «Буковина – 2» та «Буковина – 97». У перших трьох колективах грали футболісти, які мають досвід виступів на професійному рівні. Багато учасників змагань захищають кольори чернівецької «Буковини» (Олег Керчу, Степан Маковійчук, Артур Новотрясов, Олександр Темерівський, Юрій Бахтіяров та інші), однак у «Турнірі чотирьох зіграли і ті виконавці, які у 2013 році виступали у командах інших міст і країн. Серед них – Руслан Гунчак («Нафтан», Новополоцьк, Білорусь), Роман Степанков («Зірка», Кіровоград), Микола Цепа (ФК «Севастополь», U – 19), Микола Павлюк («Металург», Донецьк, U – 19). Цікаво, що у попередніх "Турнірах чотирьох" приймали участь такі відомі гравці, як Денис Олійник і Руслан Платон.

У першому півфіналі зустрілися команди «Дрім – Тім» і «Буковина – 2». У ході матчу колектив «Дрім – Тім» вигравав із результатом 2:0, однак не зміг втримати перевагу в рахункові. Підсумок основного часу гри – 2:2. У серії пенальті кращими стали гравці «Буковини – 2» - 5:3. У іншому півфінальному матчі «Університет» переконливо переграв «Буковину – 97» - 8:1.

У матчі за третє місце юні гравці «Буковини – 97» чинили гідний опір команді «Дрім – Тім». До 31 хвилини зустрічі рахунок був нічийним (2:2), однак влучні удари Вадима Пислара та Ігоря Мігалатюка дозволили команді «Дрім – Тім» схилити шальки терезів на свій бік – 4:2.

Доля фінального матчу між «Буковиною – 2» та «Університетом» вирішилася під завісу зустрічі. У першій половині гри відзначилися Руслан Гунчак («Університет») та Мар'ян Косован («Буковина – 2»), а ось під завісу другого тайму перемогу «Буковині – 2», яка, до речі, була підсилена вправним захисником Артуром Новотрясовим, приніс влучний «постріл» того ж Мар'яна Косована. Перемігши з рахунком 2:1, підопічні Віталія Куниці стали тріумфаторами «Турніру чотирьох».

Традиційний «Турнір чотирьох» виграла «Буковина – 2»



Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення
Додати коментар
Ваше Им'я:
Ваш E-Mail: (не обов'язково)
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Введіть код: