Get Adobe Flash player
Новопризначеного генерального директора, футбольного клубу “Буковина” представили громадськості
Новопризначеного генерального директора, футбольного клубу “Буковина” представили громадськості у стінах міської ради, де очільник клубу разом із головним тренером розповіли про плани щодо реформи в команді та її майбутнє.

Відродити на Буковині футбол, підняти професійність команди на рівень вище. Такі та багато інших цілей поставило перед собою нове керівництво футбольного клубу” Буковина” одним з перших кроків до змін,генеральний директор Олексій Довгаш називає, виведення клубу із статусу громадської організації.

Олексій Довгаш, генеральний директор ФК “Буковина”: «Як всім відомо громадська організація це неприбутковий вид діяльності,тому зараз на даному етапі ми плануємо створювати нововведення,переводити клуб в нову форму власності,неважливо що там буде:товариство,акціонерне товариство,для того щоб клу міг самостійно себе фінансувати,і розвивати дитячу та юнацьку футбольну школу».

Гордістю клубу на даний час є нещодавнє отримання, атестації на участь у чемпіонаті України,що був наданий Федерацією футболу України. На думку керівництва такий крок повинен привернути увагу громадськості,а головне інвесторів ,пошук яких триває і досі.

Олексій Довгаш, генеральний директор ФК “Буковина”: «Створено робочу групу за участю потенційного інвестора,міської ради,і громадської організації “ФК Буковина” тому щось казати конкретне по назві фірми,ми працюємо над цим,я думаю тиждень ,два ви побачите і назву фірми інвестора і звідки ці люди».

Щодо грошової заборгованості,то керівництво обіцяє розрахуватися із професійною лігою, найближчим часом, а щодо гравців то заборгованість їм буде виплачена частково,не дивлячись на це буковинські футболісти і виявляють бажання грати за рідний клуб. Адже переконані що новопризначений генеральний директор наведе лад із фінансовими проблемами,тому що має відповідний досвід у сфері керування економікою,і ці навички не аби як повинні допомогти у відродженні Буковинського футбольного клубу.
Оцініть новину:
Знайшли помилку?   

Новопризначеного генерального директора, футбольного клубу “Буковина” представили громадськості

2-07-2014, 08:18
Переглядів: 369
Коментарів: 0
Версія для друку
Loading...
Залишити коментар
Ваше им'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Код: Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Get Adobe Flash player