Get Adobe Flash player
На Буковині встановили футбольний рекордНа Буковині 15 листопада футбольний фрістайлер Олександр Козак потрапив до Книги рекордів України. Він 13 разів поспіль з 11-метрової позначки влучив у «дев`ятку» - верхній кут воріт.

Це вже не перший рекорд Олександра Козака. У 19 років хлопець має чотири записи у Книзі рекордів Буковини. Щодо останнього досягнення, то в Україні спритників, які б придумали відзначитися точними «дев’ятками», ще не було.

«Для Книги рекордів України таке досягнення ще не фіксували, тому будь-який результат хлопця був би рекордним, - зауважив представник Книги рекордів України Георгорій Мазурашу. – Так, схоже досягнення Олександра занесено у Книгу рекордів Буковини – 10 влучних ударів. Відтак, якби цього разу його показник був меншим, ми б його не зафіксували».

Влучним ударом вважають той, після якого м`яч потрапляє у спеціальну металеву ціль. Таких влучань у Сашка 13 поспіль за 3 хвилини 40 секунд. Це досягнення зафіксував член експертної комісії і вручив рекордсменові відповідний диплом.

До речі, за словами тренера спортсмена тезки Олександра Козака, на тренуваннях у хлопця було й 46 разів безперервного влучання в ціль.

На Буковині встановили футбольний рекорд



Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення
Додати коментар
Ваше Им'я:
Ваш E-Mail: (не обов'язково)
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Введіть код: