Get Adobe Flash player
Стрелков скликає комендирів сепаратистів
Керівник сепаратистів самопроголошеної Донецької народної республіки Ігор Стрєлков найближчим часом проведе нараду з усіма діючими в регіоні польовими командирами, щоб "усунути протиріччя і організувати їх в єдине ціле".

Про це пише видання РІА Новини

У суботу українські силовики взяли під контроль Слов'янськ та Краматорськ,з яких втекли сепаратисти. . Згідно із заявою заступника секретаря РНБО Михайла Коваля, Донецьк і Луганськ будуть взяті в повну блокаду, щоб змусити терористів здатися.

"Ігор Іванович (Стрєлков - ред.) Скоро збере всіх польових командирів, щоб організувати гідну оборону Донецька", - сказав співрозмовник агентства.

Він пояснив, що Стрєлкову, коли він перебував у Слов'янську, було проблематично керувати всім донецьким ополченням, так як він був зайнятий оборонної одного міста. "Тепер же він на правах міністра оборони має намір усунути протиріччя між різними командирами і організувати їх в єдине ціле", - сказав джерело.

Він пояснив, що, зокрема, Стрєлков намір провести нараду з такими польовими командирами, як Абвер (Сергій Здрилюк) і Бес (Ігор Безлер).

Стрелков скликає комендирів сепаратистів



Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення
КОМЕНТАРІ (1)
Сёма Вчора, 00:10
Он бы тварь лучше бы повесился ,столько жизней угробил ,своими играми- урод, он будет проклят и все его родственники тоже до последнего колена.
Висловлено в темі:
Цитировать          1
Додати коментар
Ваше Им'я:
Ваш E-Mail: (не обов'язково)
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Введіть код: