Get Adobe Flash player
ФК Буковина зіграла останній домашній матчОстанній домашній матч у цьому році зіграла Чернівецька "Буковина". Це гра, яку раніше було перенесено - тернопільська "Нива" погодилася зіграти з жовто-чорними пізніше, коли довідалася про проблеми у нашому клубі. Нагадаємо, два місяці тому "Буковина" опинилася на межі виживання - тоді команду покинув головний тренер,та кілька ключових гравіців. Тепер же матч відбувся. Щоправда, запамятається він кількома неприємними моментами - грубими епізодами на полі та бійкою фанів поза полем.

До пропущеного поєдинку обидві команди підійшли у хорошій формі. Останні ігри, які провели і Буковина, і Нива, показали, що ці дві команди вміють грати – забивати та вигравати. Вже з перших хвилин матчу гра виявилася напруженою. Суперники спочатку обмінялися кутовими. Далі почалися удари в площину воріт. Спочатку били гості, далі відповідали суперники. Але м’ячі у ворота не залітали.

У «Ниви» запам’яталися удари з середньої дистанції від Басараба і Баранця. В першому епізоді м’яч пролетів вище воріт, у другому – гості заробили кутовий. Непогані моменти були і в «Буковини» - кілька разів непогано пробивав Орловський, у окремому ж епізоді невпевнено зіграв воротар тернополян, однак у порожні ворота Темерівськицй не зміг влучити.

ФК Буковина зіграла останній домашній матч



Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення
Додати коментар
Ваше Им'я:
Ваш E-Mail: (не обов'язково)
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Введіть код: