Понеділок, 26 August 2013
22:25:30

Буковині не бути у прем'єр-лізі

Футбольний клуб "Буковина" не отримав атестату на участь у змаганнях серед команд клубів Прем’єр-ліги та наступного сезону продовжуватиме виступи у першому дивізіоні. Про це повідомляє ПФЛ.


14 червня 2013 року у Будинку футболу відбулося засідання Комітету ФФУ з атестації футбольних клубів. У ході роботи прийнято низку рішень щодо участі професіональних футбольних клубів у змаганнях сезону 2013-2014 років. 

Наступного сезону друга ліга поповниться двома клубами-новачками: атестат на право участі у Всеукраїнських змаганнях з футболу серед команд клубів другої ліги отримали київська "Оболонь-Бровар" та "Енергія" з Миколаєва. Втім, миколаївському клубу у термін до 18 червня необхідно необхідно усунути  існуючі інфраструктурні недоліки. До речі, "Енергія" - переможець зимової першості Миколаївської області з футболу сезону 2012-2013 років, і має в активі перемоги над досвідченими суперниками-давніми учасниками змагань серед професіональних команд.

Через численні борги перед футболістами, працівниками та приватними установами, а також систематичне невиконання рішень органів футбольного правосуддя позбавлена атестату на участь у змаганнях серед професіоналів ялтинська "Жемчужина". Проте, з моменту отримання рішення клуб має 5 днів для подачі апеляції до відповідного комітету ФФУ та проведення  розрахунків за існуючими боргами.

Усунути недоліки має і білоцерківський "Арсенал": члени атестаційного комітету надали представнику Київщини термін до 26 червня 2013 року.

Остаточне рішення стосовно "Буковини" буде ухвалено наступного тижня

Поділитись новиною в соціальних мережах:

Залишити коментар

за допомогою соціальних мереж, або анонімно

Інші новини м.Чернівці та області за цією темою

Новини партнерів

RizVN Login



Нове в каталозі

Адвокатське об’єднання...
Назва: Адвокатське об’єднання "Юридична Компанія "ФОРТУНА"
Адреса: Головна 122-А
Веб студія Буковина.NET
Назва: Веб студія Буковина.NET
Адреса: Головна,59
ТОВ "Імперіал Груп...
Назва: ТОВ "Імперіал Груп Украіна"
Адреса: Вул. Обїзна, 12 (Західний ринок)
Центр прикладного права
Назва: Центр прикладного права
Адреса: вул. Садова, 131
Соляна шахта
Назва: Соляна шахта
Адреса: Проспект Незалежності, 109а
Детальніше