Чернівецькі каратисти відзначились у Льовові

У Львові відзначилися чернівецькі каратисти. Там відбувся міжнародний турнір. Серед учасників були вихованці клубу "Тайсен". Вони вдало виступили - привезли зі змагань медалі. Тепер готуються до чергових випробувань на татамі. Успіхами своїх перемог хлопці поділилися із журналістами Чернівецького репортера.

Щоденні тренування - без бажання та наполегливості результату не добитися, переконані вихованці клубу "Тайсен". Відтак, по кілька годин щодня відпрацьовують прийоми. Готуються і виступають на різних турнірах та чемпіонатах. Останній нещодавно відбувся у Львові.

Перших місць чернівецькі каратисти не взяли, зате приїхали зі сріблом та бронзою. Результати могли би бути і кращими, відзначили спортсмени, якби не судді та їхні помилки.

За тренуванням старших спостерігають з цікавістю менші, початківці. У них такі ж цілі - стати чемпіонами, потрапити до збірною і потім тренувати інших.

Останній у цьому році турнір для вихованців клубу "Тайсен" відбудеться 19 грудня у ТРЦ "ДЕПОт" на призи Святого Миколая. Далі - перерва, після якої - нові випробування на татамі.

Олександр Хмель. Телеканал "Чернівці".

Поділитись новиною в соціальних мережах:

Інші новини м.Чернівці та області за цією темою

Новини партнерів

RizVN Login