Розробка та просування сайтів

На Буковині стартував гірськолижний сезон


Нравится

НА БУКОВИНІ СТАРТУВАВ ГІРСЬКОЛИЖНИЙ СЕЗОННа Буковині стартував гірськолижний сезон. Траси для катання на лижах, сноубордах та сноутюбінгу відкрилися і в гірськолижному комплексі "Сонячна долина" в селі Бояни Новоселицького району. Любителів зимового відпочинку приємно здивують шість дорослих трас довжиною до 1100 метрів, одна дитяча й аж чотири — для сноутюбінгу. Підіймає на гору єдина на Буковині тримісна крісельна дорога.

Зимовий сезон на Буковині стартував вчасно. Перший сніг в гірськолижному комплексі "Сонячна долина" вже встигли випробувати і прихильники лижного відпочинку. А дивувати туристів буковинський курорт дійсно має чим. Це і шість підйомників для лиж та сноутюбінгу, і крейсерна дорога протяжністю 970 метрів з довжиною траси понад кілометр, і три менші бугільні підйомники. Прихильники зимових видів відпочинку можуть потішити себе і своїх дітей незабутнім катанням на лижах, сноуборді та сноутюбінгу. Також для вас працюють досвідчені інструктори, які за лічені хвилини поставлять на лижі чи борд навіть новачка. А після двохгодинного тренування майстерно вправлятися в зимовому спорядженні зможуть найменші любителі гірськолижного відпочинку.

Олег, інструктор: "Детки, обычно они более обучаемые, взрослый человек способен научиться за более продолжительный период, в среднем 2 часа достаточно для катания в удовольствие".

За словами власника "Сонячної долини" Івана Семенюка, - цьогорічна зима потішила своєчасним снігом, якого до того ж, випало багато. Іван Васильович розповідає, що зупинятися на досягнутому тут не збираються і вже незабаром планують збудувати ще одну крейсерну дорогу. Туристів потішуть і новинками. Зокрема, в цьому році відкрито новий затишний ресторан, обладнано велику зручну парковку для приїжджих туристів. До нового року запрацюють дитячі атракціони.

Іван Семенюк, власник комплексу "Сонячна долина": "Каждый человек хочет стать счастливым и он становиться им когда хорошая погода, когда хорошее настроение настроение, когда дети вокруг смеються и етот смех радости радует и меня. Тут безопасно кататься, тут приятно и удобно. И ето меня радует больше всего".

В "Сонячній долині" завжди багато туристів та прихильників гірськолижного відпочинку із всіх куточків України: Києва, Донецька, Харкова, Дніпропетротровська, а також Західної частини держави: Кам"янця -Подільського, Тернополя та інших. Лижники та сноубордисти із радістю діляться враженнями від відпочинку на буковинському курорті.

В гірськолижному комплексі "Сонячна долина" для туристів готують і приємний сюрприз. В новорічну ніч всі охочі зможуть кататися на лижах, сноуборді та сноутюбінгу безкоштовно.

Олександр Коркоїл. Телеканал «Чернівці».

Інші новини м.Чернівці та області за цією темою

Новини партнерів

RizVN Login



Як вам новий дизайн

Нове в каталозі

Веб студія Буковина.NET
Назва: Веб студія Буковина.NET
Адреса: Головна,59
ТОВ "Імперіал Груп...
Назва: ТОВ "Імперіал Груп Украіна"
Адреса: Вул. Обїзна, 12 (Західний ринок)
Центр прикладного права
Назва: Центр прикладного права
Адреса: вул. Садова, 131
Соляна шахта
Назва: Соляна шахта
Адреса: Проспект Незалежності, 109а
Юридична компанія "ЮВОС"
Назва: Юридична компанія "ЮВОС"
Адреса: Проспект Незалежності 127Б
Детальніше