В Донецьку продовжують грабувати та палити
Донецькі сепаратисти розграбували і підпалили льодовий палац "Арена Дружба" - домашню арену Хокейного клубу «Донбас».

Про це повідомляє видання Остров.

"Під'їхали двома машинами, розграбували фан-шоп, вкрали золоті медалі, викрали клубну машину і підпалили ліве крило палацу", - розповів один з керівників клубу. На його думку, це помста ДНР президенту клубу Борису Колесникову за участь його підприємств в акціях за мир, які кілька днів тому ініціював Рінат Ахметов.

У свою чергу, гендиректор клубу Олексій Брага повідомив, що напад був здійснений між двома і трьома годинами ночі.

"Озброєна група з 10 чоловік увірвалася на територію, оглушила охоронця прикладом автомата, розграбувала клубний магазин. Після цього злочинці підпалили Арену через серверну, куди були підключені всі камери відеоспостереження", - сказав він.

Жертв і постраждалих в результаті спалаху немає, - повідомляє Державна служба з надзвичайних ситуацій у Донецькій області.

На даний момент пожежу локалізовано. Пожежні продовжують працювати на об'єкті.

У гасінні пожежі задіяно від відомства 10 відділень на основній та спеціальній техніці.

В Донецьку продовжують грабувати та палити

Розробка сайтів


Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення
КОМЕНТАРІ (2)
Буба 27 травня 2014 09:28
Если бы они там и Колесникова сожгли - было бы здорово!
Висловлено в темі:
Цитировать          1
Ника 27 травня 2014 09:38
до чего колорады Донецк довели!
Висловлено в темі:
Цитировать          2
Додати коментар
Ваше Им'я:
Ваш E-Mail: (не обов'язково)
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Введіть код: