Get Adobe Flash player
Кілька годин на вул. О.Кобилянської проводили найрізноманітніші флеш-моби
Кілька годин вулицею Ольги Кобилянської різні школи, гуртки, громадські організації, представники студентства та й навіть працівники обласної бібліотеки проводили найрізноманітніші флеш-моби. Все приурочили до Дня миротворця, який у світі святкують 29 травня. Організатори зазначили, що з Чернівців все починається, тому зорганізувались за день до того, і вже завтра, схожі заходи будуть проводити в Києві та інших містах України.

З десяток флеш-мобів, зазначають організатори, представляли силу мистецтва, любові, милосердя, здоров’я та ще багато інших необхідностей та благ, які мають отримувати люди та віддавати іншим.

Ольга Скабєєва, організатор заходів: «Це те, що нам зараз необхідно для того, аби будувати добробут в Україні. Це має таку дуже велику виховальну мету».

Створивши коло, працівники обласної бібліотеки бралися не за руки, а за книги, символізуючи те, що саме різного роду знання об’єднують людей. Література дає можливість розуміти один одного, розвиватися та розширювати своє світосприйняття. Пані Наталя, зазначила, що беручи участь у таких заходах можна залучати людей до бібліотеки, популяризувати книги та довести, що працівники бібліотеки – сучасні, модернові та цікаві люди.

Наталія Філяк, учасниця флеш-мобу, працівниця обл. наукової бібліотеки: «Я вибрала письменників, це тому, що бібліотека і письменники – це так як ніби нероздільні якісь речі. Така от у нас є цікава книжечка – «20 сучасних письменників України», якраз у цю збірку входять ті письменники, які серед молоді зараз на слуху. Хочу поділитися цим збірничком, і заодно людей запросити в бібліотеку».

Ще багато різних флеш-мобів, з малечею, дзеркалами, українськими вишитими сорочками, спортивним інвентарем. От до прикладу, хлопці – футболісти одного із училищ міста та їхні команда підтримки демонстрували свої вміння, таким чином агітуючи до здорового способу життя. Чер-лідінг – група підтримки – цікавий спосіб для дівчат тримати себе у формі, а також підтримувати свою улюблену спортивну команду.

Руслана, учасниця флеш-мобу: «Це спорт, це танці, це все в одному. Мені подобається, іншим дівчатам також подобається. Так фізично можна розвиватися і танцювально. Два в одному».

Підтримати учасників параду флеш-мобів та нагадати про те, що Україна єдина, неподільна та те, що нашою державою має керувати народ прийшов герой – Михайло Гаврилюк. Він спостерігав за різними командами.
Оцініть новину:
Знайшли помилку?   

Кілька годин на вул. О.Кобилянської проводили найрізноманітніші флеш-моби

29-05-2014, 08:05
Переглядів: 230
Коментарів: 0
Версія для друку
Loading...
Залишити коментар
Ваше им'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Код: Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Get Adobe Flash player