Get Adobe Flash player
За крісло "народного мера" в Маріуполі бились комуніст і комунальник
В Маріуполі під час мітингу біля міськради сепаратисти обрали собі «народного мера». Ним став колишній керівник комунального підприємства «Альянс-ГіС» Олександр Фоменко, повідомляє 0629.com.ua .

«Сьогодні прийнято рішення про моє обрання в. о. "Народного мера" міста. Є три пункти, які я обіцяю виконати - консолідація руху в ДНР, недопущення руйнування життєдіяльності міста та проведення виборів мера міста », - сказав Фоменко. На своїй сторінці в соцмережі «Вконтакте» Фоменко вказує, що «іноді балується» комп'ютерними іграми-стратегіями, а в графі «Діяльність» пише: «Ким тільки не був. Набридло ».

За його словами, спочатку він має намір створити виконком міськради, «а вже потім будемо вирішувати всі інші питання». Під час мітингу слово взяла колишня підлегла Фоменко, яка дорікнула його в нечесності.

На посаду «народного мера» також претендував глава маріупольської осередку Комуністичної партії України, депутат міськради Григорій Печеришний.
Оцініть новину:
Знайшли помилку?   

За крісло "народного мера" в Маріуполі бились комуніст і комунальник

1-06-2014, 18:01
Переглядів: 233
Коментарів: 0
Версія для друку
Loading...
Залишити коментар
Ваше им'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Код: Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Get Adobe Flash player