Get Adobe Flash player
На Луганщині закінчилось
Атака озброєних осіб на Луганський прикордонний загін відновилася, повідомляє Державна прикордонна служба України.

"Перемир'я вже закінчилося. Ми вивезли 4-х тяжкопоранених, бій відновився", - повідомив керівник прес-служби прикордонного відомства Олег Слободян.

Як повідомлялося, раніше прикордонники Луганського прикордонзагону домовилися з бойовиками про 20-хвилинне перемир'я для евакуації поранених. В ході бою з озброєними бойовиками поранення отримали 7 співробітників прикордонного відомства, 4 прикордонників були важко поранені. Є інформація, що з боку бойовиків - 5 убитих і 8 поранених.

Озброєні бойовики почали штурм Луганського прикордонзагону в ніч на понеділок. Близько 00.30 до управління прикордонного загону під'їхало близько 100 озброєних осіб, перша атака із застосуванням автоматів і підствольних гранатометів почалася близько 4.00. В даний час кількість озброєних осіб збільшилася принаймні до 500 чоловік.
Оцініть новину:
Знайшли помилку?   

На Луганщині закінчилось "перемир'я"

2-06-2014, 15:30
Переглядів: 2450
Коментарів: 0
Версія для друку
Loading...
Залишити коментар
Ваше им'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Код: Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Get Adobe Flash player