Get Adobe Flash player
З Донецька втікають дестяки тисяч людей
З Донецька у зв'язку з напруженою ситуацією виїхали близько 15 тис.осіб, повідомляє прес-служба обласної державної адміністрації.

"За даними міського голови, з Донецька виїхало близько 15 тис. громадян. Евакуювати мільйон жителів практично неможливо", - наголошується в повідомленні у вівторок.

Крім того, в обладміністрації розповіли про те, що в Слов'янську самопроголошену керівництво міста повідомило, що в місті залишилося 7 тис. дітей, виїхало 40% населення. "Евакуацією дітей та сімей повністю займається виконком міськради", - йдеться в повідомленні.

За інформацією прес-служби, в Харцизьку розміщено в гуртожитку 19 сімей (50 чол.) Біженців зі Слов'янська.

"У Слов'янську (м. Святогірськ) від імені Народного ополчення Донбасу розклеєні листівки, адресовані місцевим жителям, що здають житлові приміщення біженцям. На час військового стану їм забороняється надавати житло дорожче п'ятдесяти гривень на добу. Порушив постанову загрожують трибуналом", - йдеться в повідомленні.

Як підкреслили в обладміністрації, станом на 14.00 вівторка в Слов'янську тривають інтенсивні перестрілки біля Семенівки і гори Карачун. У Червоному Лимані знищені блокпости ДНР. Ведеться перестрілка біля брусовкой. "Місцеві жителі знаходяться вдома. Робота підприємств частково припинена", - наголошується в повідомленні прес-служби.

Також, за інформацією відомства, в Краматорську вночі пройшов бій біля військової частини, в результаті якого зруйнована підстанція, а сама військова частина знеструмлена. "У Горлівці помічені літаючі винищувачі української армії", - розповіли в обладміністрації.
Оцініть новину:
Знайшли помилку?   

З Донецька втікають дестяки тисяч людей

3-06-2014, 16:08
Переглядів: 117
Коментарів: 0
Версія для друку
Loading...
Залишити коментар
Ваше им'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Код: Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Get Adobe Flash player