Get Adobe Flash player
Для сил АТО підготували новий бронетранспортер "Дозор" (фото)
Сьогодні на військовому полігоні під Чугуєвом в Харківській області відбувся огляд важкої військової та спеціальної техніки, яка буде використовуватися українською армією, в тому числі під час антитерористичної операції на сході країни. Про це повідомляє прес-служба МВС.

В огляді взяли участь в.о. Президента Олександр Турчинов і Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков і командири батальйонів, які беруть участь у військових діях на сході.

"Відомий БТР-4Е дуже добре показав себе під час подій на сході. Однак під час бойових дій виявилися деякі недосконалості техніки", - сказав в.о. верховного головнокомандувача Олександр Турчинов.
Для сил АТО підготували новий бронетранспортер "Дозор" (фото)

За його словами, саме поліпшені моделі вітчизняної техніки були представлені сьогодні на полігоні, серед них - спеціальні санітарні машини і бронетранспортер "Дозор".

"Малий бронетранспортер "Дозор" - в три рази дешевше, ніж БТР-4Е, він відмінно зарекомендував себе в польових умовах, і сьогодні цю машину дуже чекають в Нацгвардії", - сказав Турчинов.
Оцініть новину:
Знайшли помилку?   

Для сил АТО підготували новий бронетранспортер "Дозор" (фото)

4-06-2014, 23:27
Переглядів: 449
Коментарів: 0
Версія для друку
Loading...
Залишити коментар
Ваше им'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Код: Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Get Adobe Flash player