Get Adobe Flash player
В Криму замінували вокзал
Вранці 6 червня залізничний вокзал Севастополя буквально стояв на вухах. Невідомий повідомив у чергову частину УМВС про те, що об'єкт замінований. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група, співробітники ГИБДД, медики і рятувальники МНС.

- Місце події було оточено, евакуйовано 15 співробітників вокзалу, 10 відвідувачів, 10 автомобілів, які перебували на Привокзальній площі, - повідомили у прес-службі УМВС Росії по місту Севастополю.

Рух у місті перекрили і завбачливо зупинили в Інкермані (17 кілометрів від станції "Севастополь") електричку, яка мала прибути в місто-герой за розкладом.

Як повідомили в прес-службі, всього в заходах щодо забезпечення безпеки громадян і охорони громадського працювали близько шести десятків співробітників поліції.

Ніяких вибухонебезпечних предметів правоохоронці на вокзалі не знайшли. Зараз всі поїзди прибувають в Севастополь і відбувають за розкладом.
Оцініть новину:
Знайшли помилку?   

В Криму замінували вокзал

6-06-2014, 17:04
Переглядів: 106
Коментарів: 0
Версія для друку
Loading...
Залишити коментар
Ваше им'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Код: Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Get Adobe Flash player