Get Adobe Flash player
ДНР утворює внутрішні війська і спецназ
Уряд Донецької народної республіки (ДНР) створить власну Республіканську гвардію для охорони порядку на території самопроголошеної держави, повідомляє РІА Новини з посиланням на главу комітету у справах військовополонених та біженців сампроголошеної республіки Леоніда Баранова . Підрозділ під його командуванням увіллється до складу нового бойового підрозділу в якості загону спецпризначення.

«Республіканська гвардія створюється на базі громадської організації" Оплот "(проросійська організація - прим.ред»). Вона буде підтримувати порядок в республіці. Командувачем гвардії, швидше за все, буде Олександр Захарченко - командир "Оплоту" », - заявив він. За інформацією Баранова, Республіканська гвардія буде перебувати в безпосередньому підпорядкуванні у кабінету міністрів.

«Оплот», за даними представника ДНР, налічує близько тисячі осіб.
Оцініть новину:
Знайшли помилку?   

ДНР утворює внутрішні війська і спецназ

7-06-2014, 09:58
Переглядів: 1397
Коментарів: 0
Версія для друку
Loading...
Залишити коментар
Ваше им'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Код: Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Get Adobe Flash player