Get Adobe Flash player
Американці допоможуть Україні бронежилетами та радниками
В Україну буде направлена група американських військових радників, яка займеться оцінкою і розробкою програм співробітництва між збройними силами двох країн. Про це повідомляє в неділю, 8 червня, «Укрінформ» з посиланням на офіційного представника Пентагону Ейлін Лайнез.

Військові радники, як заявила Лайнез, оцінять «середньо-і довгострокові потреби» реформування української армії. Це стане першим кроком у підготовці програми підтримки збройних сил України, що стосується надання допомоги та підвищення їх боєздатності, зазначила представник Пентагону.

США надають військову допомогу Україні з березня 2014 року, коли Пентагон направив 330 тисяч комплектів сухих пайків .

У понеділок, 2 червня, помічник міністра оборони США Дерек Шолль заявив в ході візиту до Києва, що США мають намір виділити Україні 18 мільйонів доларів, які будуть витрачені на підвищення ефективності української армії.

Через два дні американський лідер Барак Обама пообіцяв на зустрічі з обраним президентом України Петром Порошенко допомогти силовим структурам України бронежилетами, приладами нічного бачення і засобами зв'язку на п'ять мільйонів доларів.
Оцініть новину:
Знайшли помилку?   

Американці допоможуть Україні бронежилетами та радниками

8-06-2014, 23:00
Переглядів: 306
Коментарів: 0
Версія для друку
Loading...
Залишити коментар
Ваше им'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Код: Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Get Adobe Flash player