Get Adobe Flash player
В ДНР почалась "експроприація"
У Донецьку група терористів у складі до 20 осіб, озброєних автоматичною зброєю, намагається вивезти спеціальну і автотехніку з території заводу "Топаз". Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив координатор групи "Інформаційне опір" Дмитро Тимчук.

За його даними, терористи готують до вивозу кілька (за попередніми даними - 7 одиниць) комплексів радіоелектронної боротьби типу "Мандат".

"За словами терористів -" для відправки в Росію ", - зазначив Тимчук.

Також бойовики заявили про "експропріації" 4 автомобілів "КрАЗ", призначених для перевезення людей, і 1 мікроавтобуса "Мерседес", що належать підприємству.

Раніше повідомлялося, що в Донецьку бойовики захопили будівлю колишнього заводу ізоляційних матеріалів, де зараз знаходиться фонд "Ізоляція". За наявною інформацією на прилеглих териконах розташувалися снайпери.

За інформацією Донецької міськради, станом на 12:00 обстановка у всіх районах міста продовжує залишатися спокійною. Також у міськраді інформували, що у всіх районах Донецька спостерігаються збої у роботі одного з мобільних операторів.
Оцініть новину:
Знайшли помилку?   

В ДНР почалась "експроприація"

9-06-2014, 14:42
Переглядів: 4375
Коментарів: 0
Версія для друку
Loading...
Залишити коментар
Ваше им'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Код: Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Get Adobe Flash player