Get Adobe Flash player
Росія допомогла "козакам" ЛНР
Терористи захопили пропускний пункт «Довжанський» на кордоні з Росією (між Ростовською та Луганською областями). Про це повідомив керівник центру «Інформаційне опір» Дмитро Тимчук на своїй сторінці в Facebook. Інформацію про захоплення пізніше підтвердили представники Держприкордонслужби України.

ЗМІ зазначають, що захоплення здійснили представники першої Луганської козацької сотні. При цьому Дмитро Тимчук стверджує, що російські прикордонники, зі свого боку, співпрацюють із загарбниками.

Раніше Держприкордонслужба України оголосила про закриття ряду пропускних прикордонних пунктів в Луганській області з міркувань безпеки. 5 червня уряд схвалив рішенні про закриття кількох КПП в Луганській і Донецькій областях на кордоні з РФ, у тому числі «Должанського».

«Відповідно до міжнародних договорів російська сторона повинна була також призупинити оформлення [пропуску іноземців]», - зазначив керівник прес-служби Держприкордонслужби Олег Слободян. Він додав, що інформація про пропуск громадян з боку Росії в даний час уточнюється.
Оцініть новину:
Знайшли помилку?   

Росія допомогла "козакам" ЛНР

10-06-2014, 14:22
Переглядів: 1611
Коментарів: 1
Версія для друку
Loading...
Коментарі (1)
Шурик 10 червня 2014 15:02
А что же Порошенко,ждет еще одной инавгурации,или 3-го майдана?Что и следовало ожидать-ничего не поменялось после майдана,дорвались до кормушки,и тут же позабыли обо всех обещаниях?
Цитировать          1
Залишити коментар
Ваше им'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Код: Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Get Adobe Flash player