Get Adobe Flash player
Керівництво самопроголошеної Донецької народної республіки (ДНР) представило програму першочергових дій республіканського уряду, яка передбачає, зокрема, створення союзної держави з Росією. План на прес-конференції в четвер, 12 червня, презентував віце-прем'єр ДНР Андрій Пургін, повідомляє «Інтерфакс».

«23 року Україна і Росія йшли в абсолютно різних напрямах. У нас абсолютно різні системи: банківська система, податкова система та фінансова система. Ми презентуємо проект програми, в якому сказано про побудову економічної системи Донецької народної республіки в рамках конфедерації з іншими республіками », - повідомив Пургин.

Він також розповів, що найближчим часом ДНР хоче перейти на московський час. «Донецьк - промисловий регіон. Якщо у Львові в 4:00 ранку вже світло, то наші робочі виходять на зміну ще затемна. Тому ми потребуємо перехід на московський час », - додав Пургин. Термінів реалізації поставлених у програмі цілей він не уточнив.

У ДНР також хочуть поступово відмовитися від гривні і вступити до Митного союзу. Повністю на розрахунки в російських рублях ДНР розраховує перейти до кінця поточного року, додав Пургин.

Також у четвер про ідею союзу з Росією оголосили в Луганській народній республіці (ЛНР).
Оцініть новину:
Знайшли помилку?   

ДНР вирішила стати конфедераціює та перейти в іншу часову зону

12-06-2014, 21:02
Переглядів: 237
Коментарів: 0
Версія для друку
Loading...
Залишити коментар
Ваше им'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Код: Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Get Adobe Flash player