Get Adobe Flash player
Командир "Донбасу" назвав винних у загибелі 49 людей в Луганську
Командир батальйону "Донбас" Семен Семенченко вважає, що відповідальність за смерть 49 десантників під Луганськом лежить на керівництві Збройних сил України.

У суботу терористи збили літак, який заходив на посадку в аеропорту Луганська. Генпрокуратура повідомила про загибель дев'яти членів екіпажу і 40 військовослужбовців. Президент України Петро Порошенко оголосив 15 червня вдень трауру і висловив співчуття сім'ям загиблих. Також він заявив про скликання засідання Ради національної безпеки і оборони.

"Відповідальність за смерть 49 десантників, крім безпосередніх виконавців, несе керівництво ЗСУ", - написав Семенченко в суботу на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

За його словами, керівництво не могло не знати, що у ополченців, на озброєнні у яких навіть танки, є в наявності і ПЗРК. "Куди дивилася військова розвідка, і чи є вона у нас взагалі? Де оцінка ситуації, де передбачення ризиків і хто наступний?" - Пише він.
Оцініть новину:
Знайшли помилку?   

Командир "Донбасу" назвав винних у загибелі 49 людей в Луганську

14-06-2014, 16:44
Переглядів: 715
Коментарів: 0
Версія для друку
Loading...
Залишити коментар
Ваше им'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Код: Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Get Adobe Flash player