Get Adobe Flash player
В Ураїні з'явиться батальйон імені Олександра Музичко (Саші Білого)
В Україні розпочалось формування добровольчого батальйону імені Олександра Музичко (Саші Білого). Про це повідомляє УНН з посиланням на лідера ПС Дмитра Яроша.

Батальйон формується у Рівному (західна Україна). «Пам'ять про героя ставить до лав нових воїнів», - заявив Ярош. Коли буде завершено створення нового підрозділу і чим конкретно воно буде займатися, агентство не уточнює.

Лідер радикалів пообіцяв розібратися з «терористами» у Донецькій та Луганській областях, а також «звільнити Крим». «Перемога буде! Слава Україні! », - Уклав він.

В Ураїні з'явиться батальйон імені Олександра Музичко (Саші Білого)



Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення
Додати коментар
Ваше Им'я:
Ваш E-Mail: (не обов'язково)
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Введіть код: