Get Adobe Flash player
Сепаратисти на сході України скаржаться на голод
Один з лідерів терористів, Павло Губарєв оголосив про «гуманітарну катастрофу» в Слов'янську і Краматорську. Відповідну заяву з посиланням на дані командувача силами самооборони Слов'янська Ігоря Стрєлкова Губарєв опублікував на своїй сторінці в Facebook.

«Міста залишилися без поставок продовольчих товарів, товарів першої необхідності та медикаментів. Жителі Слов'янська скоро будуть голодувати ... Для забезпечення потреб населення необхідно близько 120 тонн гуманітарної допомоги на день. Але тільки для мінімальних потреб: 30-40 тонн », - зазначив Губарєв.

Щоб знайти кошти на гуманітарну допомогу, Губарєв запропонував збирати пожертвування.

Сепаратисти на сході України скаржаться на голод



Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення
КОМЕНТАРІ (2)
Дончанин 17 червня 2014 17:58
Твари! Сами довели до такого, а теперь жалуются - есть нечего! Помощь им гуманитарную подавай! Хотя, я бы с радостью помог. Ага, выделил бы копеечку-другую силам нацгвардии на патроны, чтобы те поскорее перестреляли бы всех сепаратистов!
Висловлено в темі:
Цитировать          1
дончанин 17 червня 2014 20:54
Я что то не понял? Там же ДНР! Вы же кормили всю Украину,теперь не кормите.Так почему не можете прокормить свой город,город который так весело флажками махал и у десантников технику забирал? Вы брехали? Вы брехали женщинам,детям,старикам.Вы забрали у них мир и веру в будущее,у многих вы забрали жизни. Вы сделали несчастными как минимум пол Украины! Будьzvqте вы прокляты!!!
Висловлено в темі:
Цитировать          2
Додати коментар
Ваше Им'я:
Ваш E-Mail: (не обов'язково)
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Введіть код: