Get Adobe Flash player
Під Луганськом знайшли тіло російського звукооператора
У Луганській області знайдено тіло звукооператора знімальної групи телеканалу «Росія 1» Антона Волошина, який потрапив під мінометний обстріл разом з кореспондентом Ігор Корнелюк. Про це телеканал повідомив у прямому ефірі.

Інформацію про загибель Волошина підтвердили в прес-службі самопроголошеної Луганській народної республіки. «Так, тіло знайдено, точніше не тіло, а останки. Вони виявлені прямо на місці мінометного обстрілу в селищі Металіст », - цитує представника прес-служби« Інтерфакс ».

Слідчий комітет Росії порушив за фактом загибелі журналістів кримінальну справу за ч.1 ст. 356 КК РФ («Застосування заборонених засобів і методів ведення війни») і ч.2 ст. 105 КК РФ («Вбивство загальнонебезпечним способом двох і більше осіб у зв'язку з їх службовою діяльністю»).

У вівторок, 17 червня, знімальна група ВГТРК потрапила під мінометний обстріл у районі селища Металіст. За словами очевидців, снаряд розірвався поруч зі знімальною групою. Кореспондент Ігор Корнелюк загинув у лікарні. Звукорежисер Антон Волошин значився зниклим без вести, в ополченні заявили, що він теж загинув.

Під Луганськом знайшли тіло російського звукооператора



Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення
КОМЕНТАРІ (3)
Мыкола 18 червня 2014 00:17
Ну вот и прекрасненько. Этому уроду даже гроб не нужен. Собрали говно в мешок и на паРашку отправить. Пусть там разбераются.
Висловлено в темі:
Цитировать          1
Шурик 18 червня 2014 09:11
Цитата: Мыкола
Ну вот и прекрасненько. Этому уроду даже гроб не нужен. Собрали говно в мешок и на паРашку отправить. Пусть там разбераются.

Ну вот...Откуда теперь Киселев будет черпать "инфу"?Срочно командируйте еще пару-тройку журналюг,про запас:)
Висловлено в темі:
Цитировать          2
Ольга 18 червня 2014 10:26
А они что ехали репортаж снимать на курорт?.они не понимали что едут на войну. А теперь зачистку от террористов, которые между прочим тоже не с авторучкой в руках, россия называет "Застосування заборонених засобів і методів ведення війни" А на войне что надо уговорами действовать? Обнаглели до предела
Висловлено в темі:
Цитировать          3
Додати коментар
Ваше Им'я:
Ваш E-Mail: (не обов'язково)
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Введіть код: