Get Adobe Flash player
» » СБУ заборонило перебування в Україні понад 1150 громадянам Російської Федерації
СБУ заборонило перебування в Україні понад 1150 громадянам Російської Федерації, скільки з них депутатів Держдуми РФ - не відомо.

Таку відповідь на своє звернення щодо питання заборони в’їзду в Україну керівництву РФ та членам Ради Федерації Росії до СБУ отримав народний депутат України Олександр Бригинець.

«Йдеться про заборону в’їзду на територію України 1110 осіб, які висловлювали наміри вчинити провокаційні та протиправні дії, спрямовані на розпалювання сепаратистських настроїв, або планували взяти безпосередню участь у збройному протистоянні з українськими військовослужбовцями та співробітниками МВС України», - пояснив О.Бригинець.

За межі держави було вивезено 40 осіб, які брали безпосередню участь у сепаратистських проявах на території Луганської, Донецької, Одеської та Харківської областей, силовому захопленні адміністра тивних приміщень правоохоронних органів та органів державної влади на Донеччині та Луганщині.

Крім цього, примусово скорочено термін перебування в Україні журналістами ряду російських ЗМІ, у т.ч. телеканалів «ЛайфНьюс», «Росія», «Росія 24», «РТР» та інші.
Оцініть новину:
Знайшли помилку?   

СБУ заборонило перебування в Україні понад 1150 громадянам Російської Федерації

unnamed
18-06-2014, 14:55
Переглядів: 62
Коментарів: 0
Версія для друку
Loading...
Залишити коментар
Ваше им'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Код: Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Get Adobe Flash player