Get Adobe Flash player
» » Буковинські правоохоронці затримали братовбивцю
Буковинські правоохоронці затримали братовбивцю
У Вижницькому районі під час сварки чоловік зарізав косою свого молодшого брата.

41-річний вижниччанин прийшов в гості до 39-річного брата. Між чоловіками виникла сварка на сімейному підґрунті. Розлючений старший чоловік схопив косу, котра лежала на землі, та поцілив нею в родича.

Коса потрапила у праве стегно чоловіка. Від великої втрати крові вижниччанин помер на місці. Всю ситуацію бачила сестра чоловіків, вона підняла ґвалт. На крик збіглися сусіди. Побачивши, що трапилося, вони подзвонили до медиків, а ті, у свою чергу, повідомили про інцидент міліцію.

За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України.

Брата загиблого правоохоронці затримали в порядку ст. 208 Кримінального Процесуального кодексу України. Слідство триває.
Оцініть новину:
Знайшли помилку?   

Буковинські правоохоронці затримали братовбивцю

unnamed
18-06-2014, 23:12
Переглядів: 83
Коментарів: 0
Версія для друку
Loading...
Залишити коментар
Ваше им'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Код: Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Get Adobe Flash player